Pages

Subscribe:

Analytics

Labels

Appshopper - App Store Pro

Annak idején nekem is ajánlották, azóta naponta kétszer használom és úgy érzem, mindenkinek kötelező darab. Az alkalmazás ingyen letölthető és nem kínál mást, csak azt, hogy listákat hoz létre az általunk beállított adatok alapján az app store kínálatából. Ez így elég egyszerűnek hangzik, (és ilyet tud az App Store is) de ha megnézzük közelebbről, ennél sokkal többre képes.
"iPad, iPhone, iOS  oktatás kezdőknek, haladóknak, szinkronizáció, programok használata, eszköz kezelés. Egyéni foglalkozás, személyes tanácsadás: http://tabladoki.com "
Az elején célszerű beállítani, hogy rejtse el a "nem nyugati" alkalmazásokat, így elkerülhető a sok (számomra) érthetetlen távol-keleti nyelvű app. Valamint (bár ez személyfüggő) a játékokat is érdemes elrejteni (beállítások > kategóriák > játékok - pipa ki) mert ezek a lista 70%-át kitöltik.
A leghasznosabb funkciója egyértelműen az, hogy kilistázza a leárazott alkalmazásokat éss azokat amik ingyenessé váltak egy napra, vagy egy hétvégére. Például így szereztem tudomást az Abbyy Lingvo-ról, Smart Office 2-ről és még sok képszerkesztőről jó pár eurót megspórolva. Ha megadjuk az email címünket (nem küldenek eddigi tapasztalataim alapján semmilyen reklám emailt) akkor létrehozhatunk saját kívánságlistát (Wish List) ahova azokat az alkalmazásokat menthetjük el, amelyeket olcsóbban szeretnénk megvásárolni, így ha akció van, azonnal értesítést kapunk. Továbbá hasznos még, hogy kiírja a legnépszerűbb alkalmazásokat, akár kategóriákra lebontva valamint hogy melyik lett hirtelen népszerű (vagy vesztette el népszerűségét). Szerintem egy hibája van: nem veszi figyelembe, hogy melyik országban vagyunk, így hiába van a Google Earth a Top 200 alkalmazásban, kis hazánkban sajnos nem lehet letölteni, de ez ritkán fordul elő, és együtt lehet élni vele.Szóval mindenkinek ajánlom az Appshopper-t, kötelező darab iPad-re (és iPhone-ra is)



rodosto

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Köszi! Ez ismét király cikk!!

rodosto írta...

Szívesen! Igyekszem a továbbiakban is hasznos ötleteket adni.
Nem tudom, hogy mennyi közöm lehetett hozzá, de az appshopper most az első tíz legjobb app között van az 'utilities' kategóriában (előtte pedig nem nagyon láttam ott) :)

Névtelen írta...

Én neked köszönhetem ezt is.
Köszönöm.

Névtelen írta...

Ez az app-al talàltam meg a Foxit mobil reader pro változatát ami INGYENES most!

Megjegyzés küldése